80 persones assisteixen a la primera reunió de voluntaris FB’18

80 persones assisteixen a la primera reunió de voluntaris FB’18

La sala del centre de tecnificació d’Ordino on es va celebrar ahir la primera reunió de voluntaris de la Font Blanca 2018 feia goig. Prop de 80 persones van poder conèixer de primera mà com s’organitzarà aquesta edició, que és disputarà els 27 i 28 de gener del 2018.

Per iniciar la trobada, una petita sorpresa. Els presents van poder veure l’estrena oficial del nou espot de voluntaris.

Aquests són alguns dels temes importants que es van tractar durant la primera presa de contacte:

  • Les novetats i iniciatives que s’han introduït a la Font Blanca 2018. Es tracta de la tercera cursa puntuable per a la Copa del Món d’esquí de muntanya de la ISMF després de començar a la Xina el 15 de desembre i de Suïssa el 14 de gener (la setmana anterior). S’esperen tots els favorits i, com no, els corredors de la Federació Andorrana de Muntanyisme.
  • Un repàs de les tasques de voluntaris.
  • La revisió del calendari d’activitats previstes.

La Font Blanca necessita uns 150 voluntaris entre els dos dies de competició i es reparteixen en zones i tasques segons el seu perfil, formant part d’una cursa solidària i sostenible.

Un any més, la Font Blanca oferirà als voluntaris la possibilitat de completar formacions gratuïtes de primers auxilis de la Creu Roja, uns cursets de formació d’auto-rescat en cas d’allau pels Bombers d’Andorra i un curs de perfeccionament d’esquí de muntanya pel Club Pirinenc andorrà.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.