Recorreguts Individual a Arinsal

Es un recorregut de alta muntanya que des de la estació de Arinsal assoleix el cim més alt d’Andorra , el Pic del Comapedrosa de 2942m. La Sortida i l’arribada estan situades a Arinsal al Bar Iglú a 2300m, en el mateix lloc de la arribada de la vertical que es disputa el dia següent.

 

Des del Bar Iglú es puja a la Portella de Sanfons passant per el port Vell, aquí inicia la primera baixada fins a la pleta del Comapedrosa a 2200. Des de la pleta es realitza la segona pujada fins al Pic del Comapedrosa. Des del cim es baixa la pala del Ruf, visible des de molt punts de la Massana fins a arribar un altre copa a la pleta del Comapedrosa.

 

Des de la pleta els Sèniors homes pugen primer a la Portella de Sanfons i després al Pic de Port de Vell passant per l’estany de les Truites, mentre que les altres categories des de la Pleta pugen  directament al Pic de Port Vell. D’aquí la ultima baixada porta el corredors a Arinsal per l’últim canvi i encarar la curta pujada fins a la meta.

 

  • El recorregut Sèniors homes consta de 5 pujades i 4 baixades amb un desnivell totals de 1850 metres.
  • El recorregut Sèniors dones i Junior homes consta de 4 pujades i 3 baixades amb un desnivell total de 1500 metres.
  • El recorregut Junior dones consta de 3 pujades i 2 baixades amb un desnivell total de 820 metres.

Escull el recorregut que vulguis visualitzar!

Senior Men

Senior Women & Junior Men

Junior Women

Ara tens l’opció de veure tot el recorregut en Google Earth. Tan sols has de descarregar-te l’arxiu. Es recomana tindre descarregada la versió Desktop per poder veure correctament totes les rutes.