Recorregut Individual a Arinsal

La Individual Comapedrosa serà la primera prova de la Comapedrosa World Cup Andorra. El recorregut és d’alta muntanya. Tant la sortida com l’arribada de la Individual Comapedrosa estan situades al Bar Igloo d’Arinsal, a 2300 metres. Es realitzarà íntegrament fora de pista amb 5 pujades i 5 baixades. 

 

Per causes meteorolòegiques, aquesta edició la Individual Race no coronarà el Pic del Comapedrosa però mantindrà el seu alt nivell tècnic gràcies al desnivell del Pic Alt de la Capa i el Pic Negre. 

 

El nou recorreguts té 3 circuits per a homes, dones i juniors (veure mapes) 

 

  • El recorregut Individual Comapedrosa Sèniors homes consta de 5 pujades i 5 baixades amb un desnivell totals de 1790 metres.
  • El recorregut Individual Comapedrosa Sèniors dones i Junior homes consta de 5 pujades i 5 baixades amb un desnivell total de 1390 metres.
  • El recorregut Individual Comapedrosa Junior dones consta de 3 pujades i 3 baixades amb un desnivell total de 880 metres.

NOU RECORREGUT INDIVIDUAL RACE (23/01/2020)

Sènior Men

Senior Women & Junior Men

Junior Women

Ara tens l’opció de veure tot el recorregut de la Individual Comapedrosa en Google Earth. Tan sols has de descarregar-te l’arxiu. Es recomana tenir descarregada la versió Desktop per poder veure correctament totes les rutes de les proves de Comapedrosa World Cup Andorra.

POBLE D’ARINSAL