Recorregut Individual a Arinsal

La Individual Comapedrosa serà la primera prova de la Comapedrosa World Cup Andorra. El recorregut és d’alta muntanya, ja que partint de l’estació d’Arinsal s’assoleix el cim més alt d’Andorra, el Pic del Comapedrosa, a 2942 metres. Tant la sortida com l’arribada de la Individual Comapedrosa estan situades al Bar Igloo d’Arinsal, a 2300 metres.

 

Comapedrosa World Cup Andorra començarà al Bar Igloo, des d’on els corredors pujaran a la Portella de Sanfons passant pel port Vell, on s’inicia la primera baixada fins a la Pleta del Comapedrosa, a 2200 metres. Des de la Pleta comença la segona pujada, que va fins al Pic del Comapedrosa. Des del cim es baixa la pala del Ruf, visible des de molts punts de la Massana, fins a arribar un altre cop a la Pleta del Comapedrosa.

 

Des d’aquest punt, els Sèniors homes pugen primer a la Portella de Sanfons i després al Pic de Port de Vell, passant per l’estany de les Truites. Per la seva banda, la resta de categories pugen directament al Pic de Port Vell des de la Pleta. La darrera baixada porta els corredors a Arinsal per encarar una petita pujada fins a la meta.

 

  • El recorregut Individual Comapedrosa Sèniors homes consta de 5 pujades i 4 baixades amb un desnivell totals de 1850 metres.
  • El recorregut Individual Comapedrosa Sèniors dones i Junior homes consta de 4 pujades i 3 baixades amb un desnivell total de 1500 metres.
  • El recorregut Individual Comapedrosa Junior dones consta de 3 pujades i 2 baixades amb un desnivell total de 820 metres.

Escull el recorregut que vulguis visualitzar!

Sènior Men

Senior Women & Junior Men

Junior Women

Ara tens l’opció de veure tot el recorregut de la Individual Comapedrosa en Google Earth. Tan sols has de descarregar-te l’arxiu. Es recomana tenir descarregada la versió Desktop per poder veure correctament totes les rutes de les proves de Comapedrosa World Cup Andorra.