Recorregut Vertical a Arinsal

La Vertical Arinsal se celebra el dia 26 de gener i és la segona prova de Comapedrosa Andorra World Cup. El recorregut vertical Comapedrosa és molt especial per als participants, ja que es realitza integralment per la pista d’esquí, la qual cosa permet als esportistes donar el 100% sense que es generi cap interferència durant la progressió. Això la converteix en una cursa única i molt atractiva tant per als corredors com per als espectadors de Comapedrosa Andorra World Cup.

 

La sortida dels Sèniors, homes i dones, i els Júniors homes se situa a 1.590 metres, mentre que el recorregut vertical Comapedrosa de les Júniors dones i tots els cadets comença més amunt, a una alçada de 1.855 metres. L’arribada de la Vertical Arinsal està situada, per a totes les categories, a la cota 2.320 metres, al costat del Bar Igloo. Aquest és un emplaçament molt important per a la Comapedrosa Andorra World Cup, ja que a banda de ser l’arribada de la Vertical Arinsal, també és el punt de partida i d’arribada de la Individual Comapedrosa.

 

El millor lloc per seguir la Vertical Arinsal és l’arribada. Tot i això, els espectadors també tenen la possibilitat d’utilitzar els telecadires d’Arinsal per gaudir de tot el recorregut vertical Comapedrosa de la prova des de dalt. Aquesta opció permet el públic veure la sortida i, tot seguit, pujar ràpidament a l’arribada per viure de la millor manera l’experiència d’assistir a una prova única de la Copa del Món com és la Vertical Arinsal.

 

Aquí pots trobar dues imatges que mostren el recorregut de la prova amb els punts de referència més destacats perquè puguis tenir una percepció visual del que serà la Vertical Arinsal. L’itinerari està assenyalat amb una línia de color verd i les zones des d’on es pot veure la cursa estan marcades en color groc.

FOTOGRAFIA GENERAL

recorregut vertical comapedrosa

MAPA

recorregut vertical comapedrosa

Ara tens l’opció de veure tot el recorregut vertical Comapedrosa en Google Earth. Tan sols has de descarregar-te l’arxiu. Es recomana tindre descarregada la versió Desktop per poder veure correctament totes les rutes.