Comapedrosa Andorra s’implica amb “TREBALLEM A CASA – TEA 6/9”

Comapedrosa Andorra s’implica amb “TREBALLEM A CASA – TEA 6/9”

En aquesta nova edició de la Comapedrosa Andorra, la cursa s’implica amb Autea amb el projecte “Treballem a Casa – Tea 6/9”.

El projecte promou el desenvolupament d’un servei d’atenció a infants amb TEA d’entre 6 i 9 anys d’eda,t i les seves famílies treballant a casa. És en aquesta edat quan el nen inicia un nou cicle de la seva vida infantil, les famílies s’enfronten a nous reptes, amb una necessitat important de suport en el propi domicili.
L’objectiu general és demostrar l’eficàcia de l’atenció domiciliària centrada en la família. Una intervenció que facilita el desenvolupament d’habilitats parentals,i fomenten les percepcions de control, que empoderen a les famílies amb un infant amb TEA entre 6 i 9 anys.
Estudis basats en l’evidència científica avalen la relació entre les pràctiques centrades en la família, les interaccions dels pares i mares envers els infants i el seu desenvolupament. A més, existeix un efecte beneficiós en la integració social i comunitària, els desenvolupament de l’infant i el control de conducta. En definitiva, nombrosos autors conclouen que l’atenció centrada a la família en modalitat domiciliària representa una eficaç per millorar el pronòstic general dels infants atesos i qualitat de la seva família.
El període de la prova pilot serà d’1 any, i està avalat pel Departament de Salut Mental del SAAS.

 

QUÈ HAS DE FER PER COL·LABORAR EN AQUESTA CAUSA? 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.