Contacte

Si vols contactar amb l’organització de Comapedrosa Andorra World Cup per fer qualsevol petició, consulta o demanda, hem habilitat aquest espai a la nostra pàgina web, on podràs enviar-nos qualsevol missatge amb les teves dades personals perquè puguem posar-nos en contacte amb tu i resoldre de la manera més ràpida i eficient que ens sigui possible els dubtes o peticions que vulguis fer-nos arribar. En aquest sentit, és obligatori que ens diguis el teu nom i ens donis una adreça de correu electrònic perquè puguem identificar-te i tenir una via per donar-te la teva resposta. D’altra banda, pots indicar de què tracta el teu missatge a la pestanya “Assumpte”, de manera que el procés sigui més fàcil i àgil per nosaltres. En la pestanya “El teu missatge” tens total llibertat per transmetre’ns el que vulguis, des de Comapedrosa Andorra World Cup ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible per donar-te una resposta. 

 

Si vols tenir contacte directe amb Comapedrosa Andorra World Cup, pots venir a visitar-nos a la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM), ubicada al Centre de Tecnificació Esportiva d’Ordino, que es troba al carrer Narciso Yepes. D’altra banda, també pots contactar amb nosaltres a través del nostre número de telèfon, (+376) 890384, o la nostra adreça de correu electrònic: info@comapedrosaandorra.com. Des de la FAM farem tot el que estigui a les nostres mans per resoldre qualsevol consulta, dubte o petició que tinguis al voltant de Comapedrosa Andorra World Cup. 

 

Treballem per estar en contacte amb tu i oferir-te el millor servei, ja que una competició tan important com la Copa del Món ha de tenir, no només els millors esportistes, sinó també la millor organització i la millor atenció al seu públic, que són qui fan possible la celebració d’un esdeveniment únic al món.

 

COMAPEDROSA ANDORRA
Federació Andorrana de Muntanyisme
C/ Narciso Yepes
Centre de tecnificació esportiva
AD300 Ordino – Principat d’Andorra

Tel: (+376) 890384
info@comapedrosaandorra.com