El 26-N obrim inscripcions per als voluntaris

El 26-N obrim inscripcions per als voluntaris

Vols formar part de la Font Blanca 2019? Viure-la des de dins? Ser partícep de l’organització d’una Copa del Món? Llavors, aquesta notícia t’interessa:

Dilluns 26 de gener a les 9h00, obrim les inscripcions per ser voluntari de la Font Blanca 2019 al nostre web. Caldrà dirigir-se a la pestanya ‘Voluntaris’ i a la subpestanya ‘Inscriu-te’, omplir un formulari, enviar-lo i esperar el feedback per saber qui ha estat seleccionat. Per a l’edició d’aquest any caldran uns 140 voluntaris i com abans s’hagi efectuat la inscripció més opcions hi ha de ser seleccionat en cas que hi hagi més candidats que places disponibles.

D’altra banda, ja tenim data, hora i lloc per a la primera reunió de voluntaris. Serà l’endemà 27 de novembre del 2019 a les 19h00 al Centre de Tecnificació d’Ordino. Tot aquell que vulgui formalitzar la seva inscripció per ser voluntari, no sabrà encara si ha estat seleccionat o no. Aquesta reunió es tan sols una primera presa de contacte a mode orientatiu, on l’equip de la Font Blanca explicarà les novetats i iniciatives d’aquesta edició que es disputarà els pròxims 26 i 27 del gener vinent, quins tipus de voluntaris es necessiten i d’altres aspectes, a més d’atendre a tots els dubtes i preguntes que puguin haver-hi.

Així doncs, TOTHOM està convidat a aquesta reunió. Us esperem!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.