El vessant solidari de la Font Blanca amb els infants discapacitats de Bhutan

El vessant solidari de la Font Blanca amb els infants discapacitats de Bhutan

EL VESSANT SOLIDARI DE LA FONT BLANCA PER A LA INTEGRACIÓ SOCIAL DELS INFANTS DISCAPACITATS A BHUTAN

La Font Blanca no només són carreres. Un dels vessants que cuida amb més estima és el solidari i per això està duent a terme un projecte solidari de la mà d’Unicef Andorra per ajudar els infants discapacitats de Bhutan, un país del sud d’Àsia localitzat a la zona est de l’Himàlaia.

La Font Blanca treballa per oferir a aquests nens amb limitacions físiques o psicològiques a tenir una educació de qualitat a les escoles i altres centres d’aprenentatge.

Per això  compta amb un centenar de mestres que oferiràn atenció de les necessitats educatives en els 20 districtes que té Bhutan, amb almenys una escola en cadascun d’ells.

El projecte també inclou, entre d’altres aspectes, la creació d’una base d’indicadors sobre els infants amb discapacitat a Bhutan que servirà per planificar i programa intervencions espec físiques, com també la disposició d’un fort sistema intersectorial per a la identificació precoç, el diagnòstic i la derivació dels infants amb discapacitat.

El projecte durarà des de l’1 de gener del 2018 al 31 de desembre del 2021 i té previst oferir ajut a uns 6.000 infants, en centres de primera infància i escoles amb programes de necessitats educatives especials, pares d’infants amb discapacitat.

Els dies de carrera, des de la Font Blanca oferirem unes urnes a les quals podreu realitzar un donatiu els que ho desitgeu i també podeu fer-ho directament al web d’Unicef Andorra

Més informació, aquí! Projecte Bhutan 2018-2021

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.