Emelie Forsberg i Kilian Jornet esperen un nadó aquest hivern!

Emelie Forsberg i Kilian Jornet esperen un nadó aquest hivern!

La corredora sueca Emelie Forsberg i la seva parella, el català Kilian Jornet, esperen un nadó aquest hivern. La parella més mediàtica de l’elit de l’esquí de muntanya porten diversos anys de relació i han anunciat aquesta gran notícia mitjançant les xarxes socials:

“Ens complau anunciar que tindrem un bebé aquest hivern. Estem molt emocionats per un nou capítol que està a punt d’arribar”, va publicar Forsberg a mitjans del mes passat.

Si la natura segueix el seu curs, Forsberg i Jornet seran pares cap a mitjans d’abril. Així doncs, la corredora sueca, segona classificada a la cursa vertical de la Font Blanca 2018, no podrà aspirar al podi de la pròxima edició de la prova andorrana, que serà la segona del calendari de la Copa del Món ISMF i que es disputarà els pròxims 26 i 27 de gener, degut a que estarà embarassada de sis mesos. Una baixa de pes que s’afegirà a la de la ja retirada de l’alta competició i corredora amb més palmarès de la història de la Font Blanca i també de les competicions que organitza la ISMF, la francesa Laetitia Roux.

Amb tot, des de la Font Blanca li desitgem molta felicitat i que tot vagi bé! Esperem tornar-la a veure a l’edició del 2020!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.