La Font Blanca 2017 tindrà uns voluntaris solidaris

La Font Blanca 2017 tindrà uns voluntaris solidaris

A la seu de la Federació Andorrana de Muntanya (FAM) a Ordino, es va presentar als voluntaris, totes les novetats de la cursa d’esquí de muntanya de la Font Blanca que es durà a terme a Arcalís i a Arinsal els 21 i 22 de gener del 2017.

A més de voler ser una cursa cada vegada més sostenible millorant la mobilitat, reduint el transport, afavorint la gestió dels residus i tenint una certificació CleanCo2, aquest any els voluntaris faran de la Font Blanca 2017 una cursa solidària.

Cada voluntari, quan reculli la vestimenta oficial, portarà a canvi una roba d’abrigar que es donarà a la Fundació Muntanyencs per l’Himàlaia. Aquesta fundació es dedica a ajudar els nens de la regió de l’Himàlaia en projectes educatius.

La cursa necessita cada any més de 100 voluntaris. El perfil dels voluntaris és molt divers, des de practicants d’esquí de muntanya confirmats per accedir als llocs més delicats del traçat de la cursa fins a voluntaris ajudant en les tasques de control a la sortida o en l’avituallament. La seva implicació i participació és fonamental pel desenvolupament de la cursa.

La cursa serà la primera del circuit de la copa del món de l’especialitat i s’esperen les millors seleccions del món amb tots els favorits.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.