Xavier Gachet i Alba de Silvestro es proclamen guanyadors de la Individual Race a la Comapedrosa Andorra

Xavier Gachet i Alba de Silvestro es proclamen guanyadors de la Individual Race a la Comapedrosa Andorra

La Individual Race, primera de les dues proves de la Comapedrosa Andorra, s’ha celebrat aquest dissabte al matí a Arinsal amb triomf italià a les categories femenines i de parla francesa a les masculines. El francès Xavier Gachet i el suís Aurélien Gay s’han imposat en sènior i junior Masculí, respectivament, mentre que les italianes Alba de Silvestro i Samantha Bertolina han estat les guanyadores a les proves sènior i junior Femení. El millor andorrà ha estat Sergi Casabella, qui ha aconseguit ser 26è a la categoria sènior masculí, 7è dels Espoir. 

Arinsal, 25 de gener del 2020.- La Copa del Món d’Esquí de Muntanya ISMF ha començat aquest dissabte al matí amb la celebració de la Individual Race, la primera de les dues proves de Comapedrosa Andorra. Ha estat una cursa molt disputat en totes les categories. El francès Xavier Gachet i la italiana Alba de Silvestro s’han imposat a la resta de competidors amb actuacions contundents que els han permès dominar la prova gairebé des de l’inici. 

A la categoria absoluta masculina, després d’un inici molt disputat, el guanyador francès, Xavier Gachet, que iniciava la cursa en quarta posició, ha accelerat i s’ha situat en primera posició al cap de pocs minuts. Després d’això, cap corredor ha avançat al francès. Qui sí ha pogut pujar posicions ha estat Robert Antonioli, que ha aconseguit ser el segon classificat al tram final de la prova. La tercera plaça l’ha ocupada l’italià Michele Boscacci després d’una emocionant competició amb el seu compatriota Davide Magnini. 

La prova femenina absoluta ha estat marcada per l’alternança en la primera posició durant la primera meitat de la cursa. Axelle Gachet i Alba de Silvestro han protagonitzat una dura competició, amb convidades de luxe com Marianne Fatton o Ilaria Veronese, però ha estat la italiana, Alba de Silvestro, la que finalment ha aconseguit imposar-se amb una segona meitat de cursa impecable. El pòdium l’han completat, precisament, la suïssa Marianne Fatton i la francesa Axelle Gachet.  

SERGI CASABELLA, EL MILLOR DELS ANDORRANS

La notícia més positiva en clau andorrana l’ha deixat Sergi Casabella, qui ha aconseguit classificar 26è a la categoria Senior masculí, 7è dels Espoirs. Prop d’ell, Gerber Martin i Xavi Areny, han aconseguit finalitzar 32è i 33è, respectivament. La representació andorrana a la màxima categoria l’han tancat Carles Serra en 43a posició, David Albòs en 46a posició i David Pérez en 48a posició. 

A la resta de categories, Andorra comptava amb la participació de Marcel Prat, que ha finalitzat 17è a la classificació dels Junior masculí, i Andrea Sinfreu, que ha quedat 6a a la categoria Junior femení. Els guanyadors d’aquestes proves han estat el suís Aurélien Gay i la italiana Samantha Bertolina, respectivament.  

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.