Laetitia Roux anuncia la seva retirada de la Copa del Món

Laetitia Roux anuncia la seva retirada de la Copa del Món

Amb 33 anys, Laetitia Roux ha anunciat que posa fi a la seva carrera internacional. Això vol dir que la corredora que té més palmarès a la Font Blanca, no tornarà per a l’edició del 2019, que es disputarà el 26 i 27 de gener vinents.

Roux té un extens llistat de triomfs en la Copa del Món a la cursa andorrana:

  • La cursa individual 2017
  • Individual i vertical 2015
  • Individual i vertical 2014
  • Individual 2013
  • Individual i vertical 2012

També va ser la guanyadora de la cursa individual Font Blanca 2011, any en què va ser puntuable per al Campionat d’Espanya i encara no existia la cursa vertical.

 

LA MILLOR DE LA HISTÒRIA

La francesa és considerada la millor corredora d’esquí de muntanya de la història. De fet, ha estat campiona del món en 17 ocasions, té 9 títols de campiona d’Europa, 60 victòries a la Copa Mundial, 8 globus de cristall i 27 títols de campionat a França.

Roux té altres marques que la converteixen en una llegenda, com ara ser la primera dona en la història d’aquest esport que assoleix les 100 victòries o guanyar totes les proves de la Copa del Món l’any 2014.

La francesa va anunciar la seva retirada a través de les xarxes socials. Al twitter, va publicar: “S’està girant una pàgina. Deixo la Copa del Món amb immensa satisfacció i gratitud. Emplenat d’energia, alegria, il·lusió, la història no s’atura aquí…”.

Als seus 33 anys, tot i mantenir-se en plena forma, la francesa busca altres reptes vinculats amb la muntanya i la natura.

Només ens queda desitjar-li GRÀCIES per fer créixer i ser una magnífica ambaixadora de l’esquí de muntanya. Molta sort en aquesta nova etapa!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.