Killian Jornet i Laetitia Roux comencen la defensa dels seus títols a la FB17

Killian Jornet i Laetitia Roux comencen la defensa dels seus títols a la FB17

A les 12.00 hores de la jornada d’avui (dia 18) es van tancar les inscripcions de la Font Blanca 2017, prova que es disputarà en les instal·lacions de Vallnord i que serà el punt de partida de la Copa de Món d’Esquí de Muntanya 2017 i la segona cita de la XV Copa d’Andorra de l’especialitat.En les llistes d’inscrits destaca la presència del podi Sènior masculí 2016, tant de la Individual com de la Vertical. Així doncs Killian Jornet estarà en el traçat andorrà defensant els triomfs aconseguits en l’anterior edició per davant de Michele Boscacci (ITA) i Werner Marti (SUI) en la individual i Remi Bonnet (SUI) i Michele Boscacci (ITA)
Els quatre competidors han confirmat la seva participació en la FB17 a part altres esquiadors de reconegut prestigi com Marc Pinsach (ESP), Bob Mardion (FRA) o Anton Palzer (GER).
La representació andorrana serà a càrrec de l’equip de la FAM, David i Joan Albós, Xavier Areny i Jordi Sole estaran en la línia de sortida.

Entre les sèniors noies, també formen part de la llista de participants, Laetitia Roux (FRA) campiona del món 2016 i que en l’anterior edició de la FB no va estar al nivell esperat a causa que es trobava recuperant-se d’una lesió.
A més les vencedores de les respectives especialitats de la passada edició, Emelie Forsberg (SWE) Individual i Laura Orgué (ESP) lluitaran per repetir el triomf enfront de l’esmentada Roux o competidores de la talla de: Claudia Galícia (ESP) o Jennifer Fiechtter (FRA).
En aquesta categoria, Maria Fargues i Sofia Dusautoir seran les competidores que exerciran com a locals en la FB17.

En total seran 255 atletes els que s’han inscrit a la cita de major nivell de l’esquí de muntanya que es disputa a Andorra. Sens dubte la Copa d’Andorra compta amb la inscripció més nombrosa i amb participants ben coneguts en altres especialitats esportives com és el cas del pilot de MotoGP, Aleix Espargaró.

L’activitat prèvia a la competició centrarà l’atenció dels afeccionats des de divendres que ve, jornada dedicada a esdeveniments habituals abans de competir, com és el cas, de la recollida de dorsals i d’altres, que no ho són tant, com el lliurament de premis de la Copa del Món 2016 (17.00 hores).

L’activitat en les pistes començarà el dissabte (dia 21) a partir de les 9.30 hores a Vallnord-Arcalís, amb la sortida de la prova Individual que tindrà continuació el diumenge (dia 22) a partir de les 19.30 hores, a Vallnord-Pal Arinsal, amb la disputa de la cursa Vertical, de la Font Blanca 2017.

Cal destacar que, ara mateix, les condicions dels escenaris són excepcionals tant pels participants com pels aficionats que desitgin viure insitu les evolucions dels grans especialistes de l’Esqui de Muntanya.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.