La Font Blanca 2018 porta la Copa del Món d’esquí de muntanya a la televisió

La Font Blanca 2018 porta la Copa del Món d’esquí de muntanya a la televisió

Per primera vegada, una prova de la Copa del Món d’esquí de muntanya serà retransmesa per televisió. Serà la cursa vertical de la Font Blanca 2018, seu pionera en signar un contracte de tres anys amb la Federació Internacional d’Esquí de Muntanya (ISMF) per l’emissió durant el 2018, 2019 i el 2020 (als dos últims anys també s’hi afegirà la cursa individual).

Aquest és un dels grans atractius que ha anunciat el president de la Federació Andorrana de Muntanyisme, Jaume Esteve, en una roda de prensa conjunta amb el director general de Vallnord-Pal i Arinsal, Josep Marticella, i del de Vallnord-Arcalís, Xabier Ajona, sobre les novetats preparades per a la cursa vertical que es disputarà a Arinsal el 28 de gener. Andorra Televisió oferirà la cursa en directe, que també es podrá seguir per ‘streaming’ al web www.fontblanca.ad.

La Font Blanca ha donat un pas endavant a nivell organitzatiu per tal de convertir-se en la gran referència de les seus que configuren el calendari de la Copa del Món i per això condimentarà la cursa vertical amb una pantalla gegant de 6×6 metres a l’arribada, regalarà packs d’animació als espectadors i realitzarà un sorteig amb premis de qualitat que ja s’ha engegat a Facebook.

Els preparatius per a la cursa individual d’Arcalís, el 27 de gener, també són un envoltori de qualitat per garantir que sigui una gran festa: hi haurà una pujada conjunta per als espectadors que ho desitgin des del pàrquing fins a l’Estadi Scarpa, que serà el centre neuràlgic, al costat del restaurant La Coma. Allà també esperen sorpreses com una xocolatada o kits d’animació gratuïts i d’altres regals.

El gran objectiu de la Font Blanca és convertir el cap de setmana del 27 i 28 de gener en el Dia Nacional de l’Skimo, amb la intenció de què sigui una festa de l’esquí de muntanya i de què l’espectador se sentí partícep d’un cap de setmana inoblidable, a nivel esportiu i també social. D’aquí els hashtags emprats a les xarxes socials: #TotsFemlaFontBlanca i #ViulaFontBlanca.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.