La Font Blanca 2019 s’implica en un projecte infantil amb la Fundació Muntanyencs per l’Himàlaia

La Font Blanca 2019 s’implica en un projecte infantil amb la Fundació Muntanyencs per l’Himàlaia

La Font Blanca conserva des de la primera edició una sèrie de valors que la caracteritzen: la sostenibilitat i la solidaritat. Sempre que pot, l’organització s’involucra amb algun projecte d’ajuda als més necessitats. Aquest any hem unit vincles amb la Fundació Muntanyencs per l’Himàlaia per finançar el desplaçament dels nens que viuen i estudien a Catmandú perquè una vegada a l’any puguin tornar a casa seva per visitar la família, a pobles remots que fins i tot estan a l’altra banda de la frontera amb el Tíbet.

Voleu ser solidaris i ajudar-nos? Durant la cursa es vendran uns braçalets solidaris a 5 euros i tots els ingressos que apleguem, els destinarem a la causa solidària.

Es podran comprar a alguns voluntaris que hi haurà pels circuits, però també es poden trobar a les botigues de Viladomat, Altitud, A la fundació de Muntanyencs per l’Himàlaia o a la Federació Andorrana de Muntayisme.

Ester Segura, directora de projectes i cooperació de la Fundació, explica quina és la realitat que viuen els nens que viuen a la serralada asiàtica: “Viuen a Catmandú, lluny dels seus pares, per poder anar a l’escola i estudiar. Però és molt costós a nivell de temps i sobretot financer, que aquests nens puguin anar a visitar la família al seu poble almenys una vegada a l’any. En molts casos està a la frontera amb el Tíbet i per accedir-hi han de caminar 5 dies per arribar a casa i per tant, necessiten que algú els acompanyi i cal una infraestructura”.

Aquest projecte necessita finançament constant i Font Blanca 2019 ha decidit col·laborar aportant un donatiu. Us convidem a que visiteu el seu web: https://www.mount4him.org/ca/

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.