La Font Blanca, una cursa compromesa amb la lluita contra el canvi climàtic

La Font Blanca, una cursa compromesa amb la lluita contra el canvi climàtic

La Font Blanca 2019 reafirma el compromís amb la lluita contra el canvi climàtic i serà neutre en emissions per quart any consecutiu. Seguint la línia de l’any passat, dona la possibilitat que tots els participants i assistents s’uneixin a aquest compromís compensat les emissions generades pels seus desplaçaments per seguir la cursa.

L’organització, amb el suport de Lavola i Clean CO2, ha tancat un acord de col·laboració amb el projecte Darica, una planta hidroelèctrica construïda al riu Melet a Turquia, on es compensaran les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle (GEH) que es produiran durant l’esdeveniment. Les emissions neutralitzades seran les que es generaran pel consum d’energia i materials necessaris per a l’organització i celebració de la cursa. Aquesta iniciativa, certificada per Verified Carbon Standard redueix les emissions de CO2, redueix la contaminació de les aigües, dinamitza l’economia local, augmenta l’ocupació i té cura de l’entorn.

Tothom qui visiti la Font Blanca 2019 tindrà l’opció de contribuir amb la lluita contra el canvi climàtic podent calcular i compensar l’impacte ambiental que ha tingut el seu desplaçament fins a la cursa. Per fer-ho, s’ha creat una eina online que calcula les emissions d’una manera fàcil i intuïtiva i que permet compensar-les amb projectes d’energies renovables d’arreu del món.

Ens agradaria que els nostres participants i visitants formessin part del nostre compromís mediambiental, per això els oferim la possibilitat de compensar les emissions de CO2 que comporten els seus desplaçaments a través del Webshop de Clean CO2.


Clica aquí per registrar-te a la Copa d’Andorra


 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.