La FONT BLANCA una prova carismàtica amb un futur esperançador

La FONT BLANCA una prova carismàtica amb un futur esperançador

Els Voluntaris, l’actiu més valuós de la cita andorrana vàlida per a la Copa del Món d’esquí de Muntanya (ISMF World Cup)

Les instal·lacions del Centre Esportiu d’Ordino van ser el marc de la presentació de l’edició 2017 de la Font Blanca (FB’17), que se celebrarà els pròxims dies 21 i 22 de gener i que, una vegada més, serà la primera cita de la ISMF World Cup a més de ser vàlida per a la XV Copa d’Andorra d’Esquí de Muntanya,
Els senyors, Jordi Serracanta (Conseller de Turisme i Esports del Comú d’Ordino), Sergi Balielles (Conseller d’Esports del Comú de la Massana), Enric Torres (Andorra Turisme), Jaume Esteve (President de la Federació Andorrana de Muntanya) i Carlo Ferrari (Director de la Prova) van presidir un acte en què es van donar els detalls més rellevants del cap de setmana de competició.

Els representants de les localitats que acullen la prova, Srs. Serracanta i Baliellles, es van congratular de tenir un any més la cita del mundial a les seves muntanyes, un fet que, segons la seva opinió, consolida la popularitat de les instal·lacions d’Ordino i La Massana entre els amants d’esquí de muntanya.

El Sr. Torres, va destacar que Andorra Turisme és un estret col·laborador de la cita mundialista des del 2010, a més d’elogiar el que un petit país, com Andorra, acull un bon nombre d’esdeveniments esportius del més alt nivell. La presència del promotor Infront en la Font Blanca, ha animat a Andorra Turisme a: Confirmar un acord per a les properes tres edicions de la prova.

Per la seva banda, Jaume Esteve, va iniciar la seva intervenció presentant un vídeo promocional de l’esdeveniment a més de, repassar els canvis més significatius en les ubicacions de les diferents activitats que es desenvoluparan durant el cap de setmana. A més també va comentar que Andorra serà la seu de la propera Assemblea General de la ISMF durant el mes de juny del present any.
Segons el President de la FAM: La Font Blanca és considerada com la prova de major nivell de tot el circuit. Estic convençut que aquest any mantindrem el llistó molt alt per seguir la línia ascendent de les últimes edicions.

El Director de la FB’17 (Carlo Ferrari) va ser el responsable de donar tots els detalls del recorregut: Després de la nevada del novembre i el bon temps posterior hem decidit fer un recorregut que, a part de ser molt atractiu per als participants, serà molt fàcil de seguir per als afeccionats que vulguin viure en directe les evolucions dels protagonistes de FB17. Si les previsions que tenim es compleixen, crec que serà una prova “xulìsima”.

Els elogis als voluntaris (150 i amb llista d’espera) i l’agraïment a tots els espònsors, sense el seu suport la prova seria inviable, van ser punts coincidents entre els quals van presidir l’acte.

Així doncs, la FONT BLANCA 2017 afronta amb optimisme les jornades decisives en les quals s’engegarà tot l’engranatge necessari perquè sigui, una vegada més, un èxit tant en l’aspecte esportiu com en el d’organització.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.