Lavola renova un any mes el seu partenariat amb Font Blanca i s’hi afegeixen EcoTecnic i FEDA

Lavola renova un any mes el seu partenariat amb Font Blanca i s’hi afegeixen EcoTecnic i FEDA

Lavola ha renovat un any més com a partner en sostenibilitat per a la Font Blanca 2019, en l’àmbit de la lluita contra el canvi climàtic (compensant les emissions de CO2 de la cursa); i a aquesta entitat s’hi afegeixen EcoTecnic per fer un estudi de l’impacte mediambiental més global, i FEDA, amb vehicles elèctrics.

L’objectiu de la Font Blanca és Residu ZERO. Ha creat la sostenibilitat com una àrea transversal.

La Font Blanca és una entitat compromesa amb el medi ambient. L’any 2015 va realizar un estudi d’impacte ambiental i l’any 2016 va redactar la primera memòria de sostenibilitat de la cursa Font Blanca. Actualment tracta la sostenibilitat en dos àmbits:

-Nacional: impulsa el projecte de compensació d’emissions, emparat per la normativa del Govern del Principat d’Andorra sobre els esdeveniments esportius.

-Internacionals: impulsa i lidera la comissió de sostenibilitat de la ISMF (2017). Creadora de la guia de curses d’esquí de muntanya sostenibles (2017).

Accions com aquestes han concedit a la prova el certificat “cleanCO2” com un esdeveniment esportiu neutre en compensació de les emissions de CO2. Vols compensar les emissions de CO2 que comporten els teus desplaçaments ? Ells t’ajuden a fer-ho. En aquest link: http://www.clean-co2.com/software/ca/webshop/font_blanca/step1

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.