Nou web, inscripcions per als voluntaris actives

Nou web, inscripcions per als voluntaris actives

Coincidint amb la primera reunió de voluntaris, la Font Blanca ha activat el nou web, www.fontblanca.ad. S’hi podrà cercar tot tipus d’informació sobre el programa, tots els recorreguts des de diferents perspectives, un complert històric de resultats, notícies (esportives, institucionals, de sostenibilitat i de solidaritat) o la galeria fotogràfica dels darrers dos anys.

El web també disposa d’una pestanya dedicada al voluntariat, a la qual hi ha un apartat de notícies, formacions i d’altres aspectes. Amb tot, no cal ser voluntari per poder consultar-la! Està oberta a tothom, així que us animeu a que conegueu quina és la tasca d’aquest pilar en l’organització de la Font Blanca.

Per cert, si no ets voluntari i vols ser-ho, ja pots formalitzar online la teva inscripció. Clica aquí i en un minut tens el formulari emplenat i enviat. Així de fàcil.

Anirem informant de com van evolucionant les tasques organitzatives abans de les carreres, que seran el dissabte 27 de gener (cursa individual) i el diumenge 28 de gener (vertical). Esteu atents, que tenim moltes novetats a explicar i sorpreses perquè els que pugeu a veure l’espectacle passeu dos dies inoblidables.

Esperem que us agradi!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.