Primera reunió de voluntaris Font Blanca 2018

Primera reunió de voluntaris Font Blanca 2018

Primera reunió de voluntaris, el 20 de novembre del 2018 al Centre de Tecnificació Esportiva d’Ordino.

A la reunió es farà la presentació als voluntaris de la organització de la FB 2018 que és disputarà els 27 i 28 de gener del 2018. la font blanca serà la tercera cursa de la copa del món d’esquí de muntanya de la ISMF després de començar a la Xina el 15/12/2017 i de Suïssa el 14/01/2018. S’esperen tots els favorits juntament amb tots els andorrans.

Us presentarem:

  • Les novetats i iniciatives que s’han introduït a la Font Blanca 2018. Es tracta de la tercera cursa de la Copa del Món ISMF 2018 que es disputarà els pròxims 27 i 28 de gener, després de la cita inicial a Xina (15 de desembre) i Suïssa (14 de gener). Allà hi seran tots els andorrans i com no, els millors del món de l’especialitat.
  • Un repàs de les tasques de voluntaris.
  • La revisarem del calendari d’activitats previstes.
  • Podreu parlar amb els responsables de zona que us respondran al dubtes que pugueu tenir.

La Font Blanca necessita uns 150 voluntaris entre els dos dies i es reparteixen en zones i tasques segons el seu perfil, formant part d’una cursa solidària i sostenible.

La Font Blanca té un acord amb UNICEF per dur a terme un projecte integrador destinat a nens discapacitats del Bhutan; es convida a tothom participar en aquest projecte.

És proposa als voluntaris unes formacions de primers auxilis de la Creu Roja, uns cursets de formació d’autorescat en cas d’allau pels Bombers d’Andorra i un curs de perfeccionament d’esquí de muntanya pel Club Pirinenc andorrà.

Si vols ser voluntari, has de formalitzar la inscripcio a través de la web de la Font Blanca (www.fontblanca.ad).

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.