Copa del Món d’Esquí de Muntanya Comapedrosa Andorra

Contacte

Federació Andorrana de Muntanyisme
C/ Narciso Yepes
Centre de tecnificació esportiva
AD300 Ordino 

info@comapedrosaandorra.com

(+376) 890384

La Vertical Arinsal se celebra el dia 16 de gener i és la última prova de la Comapedrosa Andorra. El recorregut vertical Comapedrosa és molt especial per als participants, ja que es realitza integralment per la pista d’esquí, la qual cosa permet als esportistes donar el 100% sense que es generi cap interferència durant la progressió. Això la converteix en una cursa única i molt atractiva tant per als corredors com per als espectadors de Comapedrosa Andorra World Cup.

La sortida dels Sèniors, homes i dones, i els U20 homes se situa a 1580 metres, mentre que el recorregut vertical Comapedrosa de les U20 dones i tots els U18 comença més amunt, a una alçada de 1880 metres. L’arribada de la Vertical Arinsal està situada, per a totes les categories, a la cota 2300 metres, al costat del Bar Igloo.

Fotografia general

Mapa

Ara tens l’opció de veure tot el recorregut vertical Comapedrosa en Google Earth. Tan sols has de descarregar-te l’arxiu. Es recomana tindre descarregada la versió Desktop per poder veure correctament totes les rutes.