Reglament 2020

Aquí pots trobar informació referent al reglament de les dues proves de Comapedrosa Andorra World Cup per a aquesta edició: la Individual Comapedrosa i la Vertical Arinsal. Ambdues curses formen part del circuit de la Copa del Món d’esquí de muntanya 2020 de la Federació Internacional d’Esquí de Muntanya (ISMF). Per la seva banda, la Vertical Arinsal és part de la Copa d’Andorra de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM), per la qual cosa el reglament de les proves depèn d’ambdues federacions.

World Cup: el reglament de la competició és l’establert per la Federació Internacional d’Esquí de Muntanya (ISMF), que es pot trobar a la seva pàgina web: www.ismf-ski.org

Copa d’Andorra: el reglament de la competició és l’establert per la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM), que es pot trobar a la seva pàgina web:  www.fam.ad

El Comitè Organitzador Local (COL) de Comapedrosa Andorra World Cup 2020 es reserva el dret de no acceptar el material que no compleixi el reglament establert per a la competició per part d’ambdues federacions.

El Comitè Organitzador Local i la Federació Andorrana de Muntanyisme declinen tota responsabilitat en cas de danys personals o materials patits o ocasionats a tercers derivats de la celebració de Comapedrosa Andorra World Cup.

L’organització dóna per entès que la inscripció a qualsevol de les dues curses comporta l’acceptació total per part dels participants de les proves dels reglaments establerts per la Federació  Internacional d’Esquí de Muntanya i la Federació Andorrana de Muntanyisme.

COMPETICIONS I CATEGORIES