Reglament Comapedros Andorra

Aquí pots trobar informació referent al reglament de les dues proves de Comapedrosa Andorra World Championships per a aquesta edició: Relay Race, Sprint Race, Individual Race i la Vertical Race.

World Championships: el reglament de la competició és l’establert per la Federació Internacional d’Esquí de Muntanya (ISMF), que es pot trobar a la seva pàgina web: www.ismf-ski.org

El Comitè Organitzador Local (COL) de Comapedrosa Andorra World Championshops 2021 es reserva el dret de no acceptar el material que no compleixi el reglament establert per a la competició per part d’ambdues federacions.

El Comitè Organitzador Local i la Federació Andorrana de Muntanyisme declinen tota responsabilitat en cas de danys personals o materials patits o ocasionats a tercers derivats de la celebració de Comapedrosa Andorra World Championships.

L’organització dóna per entès que la inscripció a qualsevol de les dues curses comporta l’acceptació total per part dels participants de les proves dels reglaments establerts per la Federació  Internacional d’Esquí de Muntanya i la Federació Andorrana de Muntanyisme.