Zones adaptades al públic

En aquesta pàgina trobaràs tota la informació que necessites sobre l’accés del públic a les millors ubicacions per gaudir de les dues proves de Comapedrosa Andorra World Cup.

 

Cursa Individual Arinsal, 25 de gener a Arinsal:

La competició començarà amb la cursa Individual Arinsal, que s’inicia al Bar Igloo, des d’on es puja a la Portella de Sanfons passant pel port Vell. Aquí comença la primera baixada fins a la pleta del Comapedrosa, a 2200 metres, i és aquí d’on surt la segona pujada fins al Pic del Comapedrosa. Des del cim es baixa la pala del Ruf, visible des de molts punts de la Massana fins a arribar un altre cop a la pleta del Comapedrosa. D’aquí es fa un bucle, es puja fins al port vell i es baixa a sobre del refugi del Comapedrosa. Seguidament es puja fins a la carena i el pic del Port Vell per baixar fins al Bar Igloo passant pel port Vell. Segons la categoria el recorregut s’escurça.

Amb aquest recorregut, des de Comapedrosa Andorra recomanem veure la sortida al bar Igloo i aprofitar l’accés al telefèric i al telecabina per poder seguir la resta de la prova i, sobretot, veure el tram final, que és on es decideixen les curses. Aquesta és, sens dubte, la millor manera de seguir la primera cursa de Comapedrosa Andorra World Cup 2020, ja que permet viure tota la prova sense perdre’t res.

Cursa Vertical, 26 de gener a Arinsal:

La segona prova de Comapedrosa Andorra World Cup serà la Vertical Comapedrosa. L’accés a la sortida d’aquesta cursa es troba al poble d’Arinsal, molt prop del telecadira Josep Serra, a la cota 1.600. Des d’allà es pot agafar el telecadira que arriba fins a la cota 1.900, on hi ha la zona de sortida de Les Marrades, a un preu especial amb esmorzar inclòs.

Per als que vulguin gaudir d’aquesta segona prova de Comapedrosa World Cup però no tenen el forfet d’esquí, per la qual cosa no tenen accés al telecadira, poden desplaçar-se amb el seu vehicle a Comallemple i veure la cursa des de la terrassa del bar.

La zona d’arribada, a més de 2.200 metres, és també un magnífic lloc de visió de la cursa per al públic. Allà hi ha el xalet Igloo i una pantalla gegant per poder seguir el desenvolupament de les curses.